• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws De nieuwe Yamaha CLP-800 serie piano's!

De nieuwe Yamaha CLP-800 serie piano's!

Yamaha heeft zojuist zijn gloednieuwe lijn CLP-800 piano's aangekondigd. Lees hier alles over deze nieuwe modellen

De nieuwe Yamaha CLP-800 serie piano's!

Yamaha heeft zojuist zijn populairste lijn digitale piano's compleet vernieuwd met de komst van de CLP-800 modellen! Alle modellen hebben een upgrade gekregen, zie hieronder alle aangekondigde modellen, en de levertijd hiervan:

 

Yamaha CLP-825 September 2024
Yamaha CLP-835 September 2024
Yamaha CLP-845 September 2024
Yamaha CLP-865GP (vleugelmodel) Onbekend
Yamaha CLP-875 Juni 2024
Yamaha CLP-885 Juni 2024
Yamaha CLP-895GP (vleugelmodel) Onbekend 

"Digital never felt so Grand"

De Yamaha 800-lijn zijn de nieuwste modellen van de Yamaha CLP-serie digitale piano’s. De CLP-serie van Yamaha is een van de bekendste en meest gerenommeerde digitale pianolijnen ter wereld, en voor een goede reden. Deze piano’s blinken uit in klank, verfijning en expressiviteit. En met deze CLP-800 lijn laten ze zien dat ze met nieuwe digitale technieken het nog een stapje dichter bij de akoestische speelervaring kunnen brengen! Daarom de slogan; “digital never felt so grand!

Wat is er nieuw

De belangrijkste elementen van een digitale piano heeft Yamaha verbeterd met deze nieuwe CLP-800 serie. Zo hebben de bekende Grandtouch klavieren allemaal een update gekregen. De aanslag moet verbeterd zijn, en ook de hamertjes en sensoren hebben een kleine update gekregen. Dit allemaal moet samen zorgen voor een realistischere speelervaring met meer expressiviteit! 

Ook de bekende CFX en Bösendorfer klanken hebben een grote upgrade gehad. Dit heeft Yamaha kunnen verwezenlijken door een nieuwe custom chip te gebruiken speciaal voor de pianoklanken. Dit in combinatie met de nieuwe Grand Expression modelling techniek resulteert in een geniale speelervaring, zelfs bij het instapmodel!

Het design heeft bij alle modellen een wat rondere afwerking gekregen om meer te lijken op de vleugelmodellen van Yamaha. Ook is er een nieuwe kleur genaamd White Birch. Daarnaast zijn alle bekende kleuren ook weer aanwezig zoals wit, zwart en hoogglans zwart!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze piano's? Kom dan snel langs naar onze winkel om de CLP-885 en CLP-875 uit te proberen! Heb je vragen? Bel ons via 0184 419 611 of mail ons via info@johdeheer.nl

Tot snel in de winkel!

Bekijk hier ons assortiment digitale piano's


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 19.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid