• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws De nieuwe Yamaha PSR-SX920 en PSR-SX720 modellen zijn hier

De nieuwe Yamaha PSR-SX920 en PSR-SX720 modellen zijn hier

De nieuwe Yamaha PSR-SX modellen zijn op 10 september aangekondigd door Yamaha. Lees hier alles over de nieuwste Yamaha Arranger keyboards!

De nieuwe PSR-SX modellen zijn hier

De langverwachte Yamaha PSR-SX920 en PSR-SX720 modellen zijn eindelijk aangekondigd door Yamaha! Deze gloednieuwe modellen zien er wellicht aan de buitenkant hetzelfde uit, maar hebben intern een grote upgrade ontvangen. Lees hier alles wat je moet weten over deze modellen.

Op het eerste gezicht lijkt er misschien weinig te zijn veranderd aan deze nieuwe lijn SX modellen. De grote touchscreen displays en ruime scala aan knoppen zijn identiek in vergelijking met het oude model. Dat betekent ook dat Yamaha deze keyboards net zo compact en licht heeft gehouden als ze waren, een van de meest geliefde features! 

Bekijk hier de Yamaha PSR-SX920

Bekijk hier de Yamaha PSR-SX720

Aan de binnenkant is er gelukkig weldegelijk iets veranderd. Deze modellen zijn namelijk gebaseerd op de nieuwe Yamaha Genos 2, een van de populairste en beste arranger keyboards op de markt!  Een van de grootste upgrades in de PSR-SX920 is dat hij nu over de “super articulation 2” en “crossfade portamento” engine beschikt. Deze eigenschappen laten akoestische instrumenten zoals violen saxofoons en harmonica’s nog levendiger overkomen dan voorheen. De PSR-SX720 moet het doen met de "super articulation +" engine, wat ook heel mooi is te noemen! Uiteraard is het aantal klanken en stijlen verhoogd. Zo heeft de Yamaha PSR-SX920 1500 klanken en 575 stijlen. De PSR-SX720 heeft maar liefst 1300 klanken en 450 stijlen.

Nieuwe app

Naast deze keyboards rolt Yamaha ook een nieuwe app uit speciaal voor hun arranger keyboard modellen. Met de nieuwe EXPANSION EXPLORER App kan je zeer snel en gemakkelijk expansies in klanken en stijlen op je PSR-SX uitproberen en downloaden. Nog nooit eerder was het zo gemakkelijk om je Yamaha keyboard uit te breiden met nieuwe mogelijkheden!  

Kortom: De Yamaha PSR-SX920 en PSR-SX720 zijn behoorlijk grote upgrades, waarmee je veel waard voor je geld krijgt! Wij hopen deze keyboards spoedig van Yamaha te ontvangen. Hou onze website goed in de gaten voor actuele prijzen en levertijden! Mocht je een van deze modellen alvast onder voorbehoud willen reserveren, dan kan je ons altijd een email sturen (info@johdeheer.nl) of ons bellen: 0184 419 611. Tot snel in de winkel!


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 19.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid